Oleh: naive7 | 19 Desember 2009

Bete Berita Media Massa

Akhir2 ini Bang Naip lagi bete kalo giliran baca berita di koran, nonton berita di tv… Kagak ade nyang jelas!!
Nyang muncul so pasti, tentang bank century, cerita sidang pembunuhan nasrudin zulkarnaen (alm) a.k.a pengadilan antasari azhar mantan ketua kpk, bunuh diri di apartment atawa di mall, kebakaran di betawi nyang bahkan nelen korban tewas petugas pemadam kebakaran, tawuran anak sekolah di betawi sampe2 ada nyang meninggal seorang anak SMK Budi Utomo d/h STM Budi Utomo.
Diterusin lagi berita bete, tentang cerainya selebritis (disamping ade nyang berita pernikahan seleb juga sech), siaran pers keberhasilan Polri (termasuk keberhasilan membunuh Kelik Kwally gembong OPM), tentang tudingan mafia peradilan termasuk oknum2 jaksa di gedung bundar… wouw wouw… buju buneng dah.. seabrit-abrit berita nyang kagak jelas. Nambah bete ajeh.
Belon lagi kalo Bang Naip iseng2 surfing berita di laptop anaknye Maulana, berita di detik.com, vivanews.com ame official website media massa, wuuuiih… bete sejenuh-jenuhnye dahh… Paling asyik kalo Bang Naip nge-browse berita nasional via website news underground… naaa baru kerasa ada bumbu penyedapnye. Cuman nyang Bang Naip binun sebinun-binunnye, apa nyang diberitain bener apa kagak yee… nyang entu tuh… bobroknye para pejabat petinggi2 kite ini niy… Wallahu alam dah pikir Bang Naip.
Nyang masih asyik mah, meningan kalo baca berita, nyari tentang update wiskul alias wisata kuliner. Semangkin sekarang semangkin banyak artikel tentang kuliner. Mau nyang daerah, lokal, asia, european style, american, chinese food, international sampe nyang extreem food, segala rupa juga ade di koran, tabloid, radio, tv sampe ke internet. Dari Om Barra Pattirajawane, Engkoh William Wongso, Pak De Bondan Winarno sampe si bohay botoh Farrah Quinn.
Semuenye bisa jadi alternatif pengganti bete kite di keseharian kite, kalo lagi ngaso daripade kerjaan nyang numpuk atawa narik ojek en laen-laen. Anggap ajeh hiburan ditengeh2 berite nyang kagak jelas tadi.
Bukan begitu Bro or Sist!


Responses

  1. Hoii Bang Naip, dari saya nih. Cerita email dr saya di Samarinda kok belum nongol seri ke III nya. Lg sibuk ya. Skrg saya punya webblog lhoh. Nih di link:

    http://www.myspace.com/hafizh7

  2. Abah Naip, dari maulana niy Bah. Site maulana:
    http://nodrugs.bravehost.com
    http://mhafizh.multiply.com
    Entar maulana proses cara tukeran link nye.

  3. Akhirnya Bang saya punya email dan weblog juga. Ini berkat bantuan Bang Naip, Irfan dan Andi Hasan. Rojak juga ikut bantu2 ngetik. Termasuk si Putri loh.
    Website saya:
    http://ketoprakbetawi.wordpress.com

  4. Bang, dari Pak Yuliansyah nih lg. Saya udah ganti email, ternyata email yg dikasih si Gadis udah dipakai si Putri anak Pak Tejo RT. Blog saya tetap, mudah2 engga diganti lg, pemberian Andi Hasan tuh. Blog saya:
    http://www.myspace.com/hafizh7


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: